window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Webdesign Delft2024-02-13T16:33:09+01:00

Webdesign Delft

Wil jij indruk maken op je klanten met een nieuw webdesign in Delft? Bij Brend Bulders gaan we verder dan alleen het bouwen van websites. Wij creëren een op maat gemaakte website die bij je bedrijf past, voldoet aan jouw wensen én die van je potentiële klanten. Je kunt verpletterend webdesign verwachten die op alle apparaten goed werkt en voor jou en je klanten gebruiksvriendelijk is.

Maak kennis met Brend Bulders

1. Verpletterend design

2. Gebruiksvriendelijke techniek

3. Weerspiegeling van jouw merk

Een webdesign op maat van Brend Bulders

Bij Brend Bulders, zijn we meer dan alleen websitebouwers. Wij zijn jouw partner op weg naar online succes. We nemen jouw doelen graag mee in een unieke website op maat met een overzichtelijke structuur. Wil je graag een website die volledig aansluit bij jouw merkidentiteit, of wil je vooral focussen op zoveel mogelijk directe verkoop? Welke functies wil je bieden aan je klanten? Wordt het een geavanceerde webshop, of een simpele blog om informatie te delen? Bij Brend Bulders kan het allemaal en zit je helemaal op de juiste plek voor een webdesign op maat in Delft. We bouwen niet alleen nieuwe websites, maar ondersteunen je graag bij het proces van de overgang van een oude website naar een nieuwe website. Neem hieronder eens een kijkje bij onze klanten en bekijk wat er mogelijk is.

Onze klanten

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Strategie & Planning

In een eerste meeting gaan we dieper in op wat je met de website wil uitstralen, wie de doelgroep is en wat de doelstellingen zijn. Ook wordt het budget en de tijdsplanning besproken. Op basis hiervan wordt een strategie en planning uitgewerkt.

2. Ontwerp & Ontwikkeling

Er wordt een aantrekkelijk en functioneel ontwerp gecreëerd. Na goedkeuring wordt de website aan de hand van dit ontwerp gebouwd. Er is mogelijk tot content creatie, waarbij wij teksten kunnen schrijven.

3. Testen & Lancering

De website wordt getest om er zeker van te zijn dat alle functies werken en de gebruikerservaring optimaal is. Na een feedbackronde worden de laatste aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd. Is iedereen tevreden? Dan is het tijd voor de lancering!

Wat gebeurt er nadat de website live is?2023-12-29T09:00:57+01:00

Nadat de website online staat ondersteunen wij als Westlandse webdesigner je graag op het gebied van online marketing. Met online marketing kun je meer bezoekers naar je website genereren als deze goed vindbaar is. Bezoekers die allemaal potentiële klanten zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Welke diensten biedt Brend Bulders nog meer aan?2023-12-29T09:34:07+01:00

Je kunt bij Brend Bulders niet alleen terecht voor een nieuwe website of webshop, maar ook voor een nieuw logo of een nieuwe huisstijl. Naast ontwerpen zijn wij je ook graag van dienst voor drukwerk & belettering. Denk hierbij aan de bedrukking van je wagenpark of reclameborden. Ook voor de bedrukking van visitekaartjes, vlaggen en bedrijfskleding kun je bij ons terecht. Je bedrijf op de kaart zetten is een eenmalige investering, die veel kan opleveren.

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?2023-11-27T14:10:51+01:00

Dit hangt af van hoe groot en hoe complex jouw website gaat worden. Van tevoren bespreken we het ontwerp en op basis daarvan kunnen wij een indicatie van de planning geven. De gemiddelde doorlooptijd van een website is 8 weken.

WordPress webdesign Delft

Wij, als webdesigner in Delft, bouwen onze websites met de gebruiksvriendelijke WordPress software. Een wordpress website maakt het voor elke beheerder makkelijk om content toe te voegen en te bewerken. In WordPress zijn duizenden verschillende functionaliteiten en ontwerpen mogelijk om in jouw webdesign Delft te implementeren. Wij als webdesign bureau hebben al vele klanten blij gemaakt met een fantastische website. Er zijn tal van webdesign mogelijkheden. Van e-commerceplatforms tot eenvoudige blogs, WordPress is inzetbaar voor alle mogelijke websites en webshops. Wij zorgen ervoor dat je een professioneel webdesign aangeleverd krijgt die altijd up to date is, jouw specifieke wensen omvat en tevreden klanten oplevert. En dat alles met onze uitstekende service: wij reageren snel en zetten jouw wensen en behoeften centraal in de samenwerking.

Webdesign Delft
Wordpress webdesign Delft

Bereik je klanten met jouw nieuwe webdesign in Delft

Een indrukwekkende website is één ding, maar uiteindelijk is het wel de bedoeling dat de website de juiste mensen bereikt. Binnen online marketing zijn er verschillende manier om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt jezelf via meerdere kanalen zichtbaar maken en jouw doelgroep bereiken. Wij helpen je graag met een strategie om dit voor elkaar te krijgen. Bij Brend Bulders kun je zowel je fysieke vindbaarheid als je online vindbaarheid verbeteren. Naast webdesign, bieden wij nog veel meer diensten aan om jouw bedrijf op elk niveau zichtbaar te maken. Neem eens een kijkje bij reclamebureau Delft, om onze andere diensten te bekijken!

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top