Sign

Net als drukwerk & belettering maakt signing je merk letterlijk zichtbaar: de reclame op een auto bijvoorbeeld, reist door de hele regio. De bedrukking van je wagenpark, gevels en lichten tot reclameborden… Geen gevel is te groot en geen auto is te klein voor Brend Bulders!

Belettering

Preciezie is waar wij voor staan en voor alle drie de aspecten ben je meer dan welkom: het ontwerp, de productie en de plaatsing. Brend Bulders kan belettering verzorgen voor auto’s, vrachtwagens, kranen en shovels. Wij maken het ontwerp en drukken het zelf, waarna echte vakmensen het aanbrengen. Belettering is een vak en je logo moet er immers heelhuids op staan. En minstens zo belangrijk: het moet er ook jarenlang rotsvast opzitten!

Waarom belettering bij Brend Bulders?

Brend Bulders is specialist in signing en jouw wensen staan bij ons op nummer 1. Wij begrijpen het belang van visuele communicatie en bieden tal van mogelijkheden om de zichtbaarheid van jouw onderneming te vergroten. Dit gaat verder dan het ophangen van borden en het plakken van stickers. Wij geven jouw merk of bedrijf een eigen gezicht en identiteit. Signing is vooral succesvol wanneer het consequent wordt gebruikt. De specialisten van Brend Bulders helpen je graag met deskundig advies over het gebruik van beeld, tekst en kleur.