About us

Van reclame en socials tot een compleet full-service reclamebureau: het verhaal van Brend Bulders.

Sinds 2015

In 2015 besloten Bram en Niek de handen ineen te slaan en Brend Bulders op te richten. Het begon met Bram’s eigen reclamebureau ‘Geers Reclame’ en Niek’s focus op social media onder de naam ‘Social Partners’. Door hun krachten te bundelen, ontstond er een mooie combinatie van expertise en creativiteit.

Vanuit hun eerste kantoor aan de Industriestraat in Naaldwijk hebben ze zich gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet full-service pakket voor het MKB. Door de jaren heen is het klantenbestand gegroeid en werd het kantoor in Naaldwijk te klein. Een verhuizing naar Honderland in Maasdijk volgde en Boas sloot zich aan bij het team.

LACHEN
GIEREN
BULDEREN

“Let’s Brend together”

Inmiddels is Brend Bulders gevestigd op een nieuw kantoor in Naaldwijk, samen met VAMOS Support en Zoomin Marketing. Het team werkt voor een groeiend aantal vaste opdrachtgevers aan het creëren en doorvoeren van een consistente huisstijl, dat is hét fundament voor een sterk merk.

Bij Brend Bulders staan persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel. “Let’s Brend together” weerspiegelt ons geloof in de kracht van samenwerking en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Of het nu gaat om grafisch ontwerp, webdesign of branding, wij streven altijd naar het beste resultaat.