window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Website laten maken De Lier2024-07-03T13:48:52+01:00

Website laten maken De Lier

Ben je op zoek naar een professionele partner om een indrukwekkende website te laten maken in De Lier? Ontdek de kracht van online aanwezigheid met Brend Bulders. Ondersteun jouw merk met een website die klanten niet snel zullen vergeten. Zie het als jouw online visitekaartje. Een website laten maken De Lier is een eenmalige investering waar je veel profijt van zult hebben als je goed vindbaar bent en veel potentiële klanten zult bereiken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van zoekmachine optimalisatie. Maar voordat we daar aan beginnen, is het eerst belangrijk om een professionele website te laten maken. En laten wij daar nu net erg goed in zijn!

Maak kennis met Brend Bulders

1. Verpletterend design

2. Gebruiksvriendelijke techniek

3. Weerspiegeling van jouw merk

Een website laten maken door Brend Bulders in De Lier

Niemand zit te wachten op een ingewikkelde website. Dat snappen wij als geen ander. Een website moet goed werken, de juiste informatie bieden en er strak uitzien. Wij bouwen websites op de software van WordPress: gebruiksvriendelijk en snel. Met een website van Brend Bulders bied je jouw potentiële klanten de optimale gebruikerservaring. Wij bouwen een lay-out die klanten omver blaast en inhoud die de vragen van klanten beantwoord. Je kunt kiezen voor standaard templates, maar wij laten onze creativiteit graag los in een visueel aantrekkelijk ontwerp. Neem hieronder eens een kijkje bij andere websites die wij hebben gebouwd in het Westland.

Onze klanten in het Westland

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Strategie & Planning

Bij een website laten maken starten we op basis van een budget, de tijdsplanning en het doel van de website met een strategie en planning. Het is belangrijk om mee te nemen wat jouw specifieke behoeften zijn, wie de doelgroep is en wat de doelstellingen zijn.

2. Ontwerp & Ontwikkeling

We gaan aan de slag met een aantrekkelijk en vooral functioneel ontwerp. Tevreden met het ontwerp? Dan gaan we verder met bouwen op basis van dit ontwerp. Er is mogelijk tot content creatie, waarbij wij teksten kunnen schrijven. Nog niet helemaal tevreden? We voeren gemakkelijk aanpassingen door.

3. Testen & Lancering

Een test is nodig om te kijken of alle functies werken, of alles vloeiend loopt en of er een duidelijke structuur in de website zit. De laatste feedback wordt verwerkt en dan gaat jouw website live!

Wat gebeurt er nadat de website live is?2023-12-29T09:00:57+01:00

Nadat de website online staat ondersteunen wij als Westlandse webdesigner je graag op het gebied van online marketing. Met online marketing kun je meer bezoekers naar je website genereren als deze goed vindbaar is. Bezoekers die allemaal potentiële klanten zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Welke diensten biedt Brend Bulders nog meer aan?2023-12-29T09:34:07+01:00

Je kunt bij Brend Bulders niet alleen terecht voor een nieuwe website of webshop, maar ook voor een nieuw logo of een nieuwe huisstijl. Naast ontwerpen zijn wij je ook graag van dienst voor drukwerk & belettering. Denk hierbij aan de bedrukking van je wagenpark of reclameborden. Ook voor de bedrukking van visitekaartjes, vlaggen en bedrijfskleding kun je bij ons terecht. Je bedrijf op de kaart zetten is een eenmalige investering, die veel kan opleveren.

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?2023-11-27T14:10:51+01:00

Dit hangt af van hoe groot en hoe complex jouw website gaat worden. Van tevoren bespreken we het ontwerp en op basis daarvan kunnen wij een indicatie van de planning geven. De gemiddelde doorlooptijd van een website is 8 weken.

Online marketing bij Brend Bulders

Het is natuurlijk de bedoeling dat je website of webshop ook de doelgroep gaat bereiken in De Lier en daarbuiten. We staan als reclamebureau nabij De Lier klaar om je te ondersteunen op het gebied van content creatie en het verbeteren van je online zichtbaarheid. Met kennis van diverse aspecten van online marketing kunnen we ervoor zorgen dat je nieuwe website daadwerkelijk de beoogde doelgroep bereikt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je website beter vindbaar te maken? Geef ons een belletje, en we leggen het graag aan je uit!

Website laten maken De Lier
webdesign de lier

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top