window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Webdesign Wateringen2024-05-14T15:53:09+01:00

Webdesign Wateringen

Je kunt om allerlei verschillende redenen toe zijn aan een nieuw webdesign voor jouw bedrijf in Wateringen. Is je webdesign verouderd? Hebben concurrenten geïnvesteerd in een nieuwe website? Bereikt jouw huidige website niet de juiste doelgroep? Is je website langzaam of ben je toe aan een nieuw ontwerp? Bij Brend Bulders hebben we jaren ervaring in het bouwen van nieuwe webdesigns, om allerlei verschillende redenen. Daarom kunnen juist wij als webdesign bureau, jou zo goed helpen met een nieuw webdesign. Voor elk probleem weten wij een oplossing! Lees snel verder en bekijk eerdere projecten van Brend Bulders op deze pagina.

Maak kennis met Brend Bulders

1. Verpletterend design

2. Gebruiksvriendelijke techniek

3. Weerspiegeling van jouw merk

Een nieuw webdesign van Brend Bulders

Ja, echt voor iedereen in Wateringen die toe is aan een nieuw webdesign bieden wij een oplossing. Wij weten wat belangrijk is bij een nieuwe website of webshop in Wateringen. We bespreken samen jouw wensen en op basis daarvan gaan wij aan de slag met een nieuw design. We bouwen een snelle, gebruiksvriendelijke website met een verpletterend design. Dit doen we met de software van WordPress, een zeer gebruiksvriendelijke cms. Natuurlijk gaat het hele proces in overleg met jou. Niet tevreden over het ontwerp? Wij passen het aan. Mis je nog gewenste functionaliteiten voor jouw klanten? Wij voegen ze graag toe. Benieuwd naar de werkwijze van onze ervaren webdesigners in Wateringen? Lees snel verder!

Onze klanten in het Westland

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Strategie & Planning

Waar loop je tegenaan met je huidige website en waar wil je het liefst naar toe? Op basis van de huidige situatie en jouw wensen gaan we aan de slag met een strategie voor jouw nieuwe webdesign in Wateringen.

2. Ontwerp & Ontwikkeling

Wij gaan aan de slag met het eerste ontwerp. Jouw wensen worden hier zoveel mogelijk in meegenomen. Tevreden over het eerste ontwerp? Dan gaan wij verder met bouwen.

3. Testen & Lancering

Het ontwerp is af. We gaan de volledige website testen en controleren. Staat alle informatie op de website en werken alle functies goed? Als jij tevreden bent over het eindresultaat, kan de website live!

Wat gebeurt er nadat de website live is?2023-12-29T09:00:57+01:00

Nadat de website online staat ondersteunen wij als Westlandse webdesigner je graag op het gebied van online marketing. Met online marketing kun je meer bezoekers naar je website genereren als deze goed vindbaar is. Bezoekers die allemaal potentiële klanten zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Welke diensten biedt Brend Bulders nog meer aan?2023-12-29T09:34:07+01:00

Je kunt bij Brend Bulders niet alleen terecht voor een nieuwe website of webshop, maar ook voor een nieuw logo of een nieuwe huisstijl. Naast ontwerpen zijn wij je ook graag van dienst voor drukwerk & belettering. Denk hierbij aan de bedrukking van je wagenpark of reclameborden. Ook voor de bedrukking van visitekaartjes, vlaggen en bedrijfskleding kun je bij ons terecht. Je bedrijf op de kaart zetten is een eenmalige investering, die veel kan opleveren.

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?2023-11-27T14:10:51+01:00

Dit hangt af van hoe groot en hoe complex jouw website gaat worden. Van tevoren bespreken we het ontwerp en op basis daarvan kunnen wij een indicatie van de planning geven. De gemiddelde doorlooptijd van een website is 8 weken.

Online marketing bij Brend Bulders

Stap 1 is voltooid, je hebt een website laten maken. Maar misschien wel belangrijker, de website moet gevonden worden door de juiste mensen. Daar komt online marketing om de hoek kijken. Via de juiste kanalen moet de online aanwezigheid vergroot worden om de doelgroep te bereiken. Je kunt je richten op een lokale doelgroep in bijvoorbeeld Zuid Holland, of je kunt je richten op heel Nederland. Wij weten bij Brend Bulders hoe we de juiste kanalen in kunnen zetten om mensen naar jouw website te trekken. Dit kan bijvoorbeeld via zoekmachines met zoekmachine optimalisatie. Hoe meer mensen op jouw website op webshop, hoe groter de kans dat zij een aankoop zullen doen of offerte zullen aanvragen. En daar draait het uiteindelijk om! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Webdesign Wateringen
Website laten maken Wateringen

Waarom kiezen voor een webdesign bureau?

Een professioneel webdesign bureau weet op basis van jouw specifieke wensen en behoeften een webdesign te creëren waar jij en je klanten versteld van zullen staan. Wij als webdesign bedrijf laten graag onze creativiteit los en bouwen volgens de laatste ontwikkelingen een mooie website. Met de beste webdesigners en de beste software wordt een webdesign ontwikkeld die volledig bij jouw bedrijf past in Wateringen. De nieuwe website is up to date en gebruiksvriendelijk voor zowel jouw klanten als zoekmachines. Ook voor bedrijfskleding Wateringen kun je bij Brend Bulders terecht.

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top