Workwear

Bedrijfskleding met een logo ziet er niet alleen professioneel uit, maar zorgt ook voor herkenning van je merk. Brend Bulders kan bedrijfskleding voor je bedrukken, zowel in grote als kleine oplages. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment kwalitatieve en mogelijk duurzame bedrijfskleding: van T-shirts tot overhemden en van petten tot jassen. Dus of je medewerkers nu actieve vakmannen, horecatijgers of sportievelingen zijn, wij helpen je graag bij het vinden van de juiste outfit. Bekijk het complete assortiment in onze webshop.

Voor als je net iets netters zoekt…

Is een t-shirt of polo te casual? Ga dan voor een mooi overhemd, eventueel met sloof of schort. Iets gekleder en dus meer geschikt voor sommige branches.

Voor als het lekker casual mag…

Steek al je medewerkers in dezelfde outfit met een t-shirt of polo. Dit zorgt voor een professionele uitstraling naar je klanten.

Voor als het tegen een stootje moet kunnen…

Ook voor timmermannen, hoveniers, grondwerkers en andere ijverige vakmannen hebben wij de juiste werkkleding, zoals een werkbroek met kniestukken.

Voor als het moet meebewegen…

We zijn er ook voor jou en je vereniging met bedrijfskleding Westland: van shirts tot fluitjes en van scheenbeschermers tot de wastas.