window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Website laten maken Zoetermeer2024-02-27T13:33:51+01:00

Website laten maken Zoetermeer?

Wil je graag een website laten maken voor jouw bedrijf in Zoetermeer? Een goedwerkende website is belangrijk, dat snap jij en dat snappen wij als geen ander. Het is een belangrijk middel om online zichtbaar te zijn en in contact te komen met potentiële klanten. Om die klant optimaal van dienst te zijn moet de website snel zijn, vlekkeloos werken en er indrukwekkend uitzien. Het oog wil immers ook wat. Laten wij nou net de ideale partner zijn om zo’n gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke website te bouwen. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van succesvolle webdesigns.

Maak kennis met Brend Bulders

1. Verpletterend design

2. Gebruiksvriendelijke techniek

3. Weerspiegeling van jouw merk

Webdesign in Zoetermeer van Brend Bulders

Bij Brend Bulders focussen we op design en techniek. We laten onze creativiteit graag los in een te gek design dat helemaal past bij jouw merk. De techniek van onze websites ziet natuurlijk ook goed in elkaar. Websites die wij bouwen zijn snel, gebruiksvriendelijk en bevatten allerlei handige functies. Een snelle, gebruiksvriendelijke website wordt gewaardeerd door de bezoekers, maar ook door Google en andere zoekmachines. Dat is dan weer belangrijk voor de vindbaarheid. Je kunt als bedrijf in Zoetermeer bij ons terecht voor een uitgebreide webshop of een website om informatie te delen. Wij bouwen altijd een responsive webdesign, dat op alle apparaten goed werkt. We denken graag met je mee en maken een passend webdesign dat naadloos aansluit op jouw klanten in Zoetermeer. Scroll snel verder om eerdere cases van ons te bekijken.

Onze klanten

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Strategie & Planning

Wat zijn jouw wensen en wat moeten we bereiken met de website? We starten met een strategie en baseren daar de planning op. De doelstellingen worden meegenomen en jouw mening is belangrijk in het volledige proces.

2. Ontwerp & Ontwikkeling

Ons favoriete onderdeel – we gaan aan de slag met bouwen! Alle ideeën en concepten worden omgezet in een gaaf webdesign waar jouw klanten van onder de indruk zullen zijn. Tijdens het ontwerpen vragen we regelmatig jouw mening om het ontwerp eventueel bij te schaven.

3. Testen & Lancering

Is het ontwerp klaar? Dan wordt getest of alle functies het doen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat alle stappen tijdens het online afrekenen vloeiend verlopen. Is de test geslaagd en is iedereen tevreden over het ontwerp? Dan gaat jouw website online!

Wat gebeurt er nadat de website live is?2023-12-29T09:00:57+01:00

Nadat de website online staat ondersteunen wij als Westlandse webdesigner je graag op het gebied van online marketing. Met online marketing kun je meer bezoekers naar je website genereren als deze goed vindbaar is. Bezoekers die allemaal potentiële klanten zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Welke diensten biedt Brend Bulders nog meer aan?2023-12-29T09:34:07+01:00

Je kunt bij Brend Bulders niet alleen terecht voor een nieuwe website of webshop, maar ook voor een nieuw logo of een nieuwe huisstijl. Naast ontwerpen zijn wij je ook graag van dienst voor drukwerk & belettering. Denk hierbij aan de bedrukking van je wagenpark of reclameborden. Ook voor de bedrukking van visitekaartjes, vlaggen en bedrijfskleding kun je bij ons terecht. Je bedrijf op de kaart zetten is een eenmalige investering, die veel kan opleveren.

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?2023-11-27T14:10:51+01:00

Dit hangt af van hoe groot en hoe complex jouw website gaat worden. Van tevoren bespreken we het ontwerp en op basis daarvan kunnen wij een indicatie van de planning geven. De gemiddelde doorlooptijd van een website is 8 weken.

Jouw doelgroep bereiken in Zoetermeer

Al eerder benoemde we de vindbaarheid van je website. Stap 1 van een webdesign bureau is een visueel aantrekkelijk website bouwen, maar de juiste mensen bereiken met jouw webdesign Zoetermeer is daarna van essentieel belang. Je kunt een website laten maken in Zoetermeer, maar deze moet wel jouw doelgroep bereiken. Via allerlei online marketing kanalen kunnen we jouw online aanwezigheid realiseren. Je kunt bijvoorbeeld sociale media inzetten om jouw website te promoten bij je doelgroep. Ook zoekmachine optimalisatie is een optie, waarbij jouw website goed vindbaar wordt in de zoekmachines en organisch verkeer zal aantrekken. We nemen altijd de specifieke wensen van jouw klanten mee in online marketing. Daardoor zullen je klanten terugkeren en kun je duurzame relaties opbouwen. Zo zijn er nog meer opties die we graag eens met je doornemen. Neem contact op of kom eens gezellig langs!

website laten maken Zoetermeer
webdesign Zoetermeer

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top