window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Bedrijfskleding Delft2024-02-20T14:31:29+01:00

Bedrijfskleding Delft

Op zoek naar bedrijfskleding in Delft? In Delft zijn allerlei bedrijven gevestigd. Delft staat bekend om zijn innovatieve technologische sector. Deze bedrijven hebben vaak specifieke bedrijfskleding nodig die past bij hun werkzaamheden. Bij Brend Bulders kun je terecht voor zulke specifieke bedrijfskleding. Natuurlijk kunnen wij ook alle andere soorten bedrijven van dienst zijn, met bedrijfskleding op maat gemaakt voor jouw bedrijf in Delft.

Maak kennis met Brend Bulders

1. Ruim Assortiment

2. Hoge kwaliteit bedrijfskleding

3. Voor elk bedrijf, in elke branche

Bedrijfskleding van Brend Bulders

Bedrijfskleding van Brend Bulders is netjes en van goede kwaliteit. Wij bedrukken de kleding met jouw gewenste ontwerp. We maken gebruik van de juiste kleuren om jouw logo eruit te laten springen. In Delft is, net als in de rest van Nederland, duurzaamheid steeds belangrijker geworden. Wij leveren bedrijfskleding die lang netjes blijft en intensief gebruikt kan worden. Benieuwd naar alle kledingstukken in ons assortiment? Wij leveren alles: van petten tot T-shirts en van broeken tot jassen.

Onze klanten

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Plan bespreken

In een gesprek bespreken we alle mogelijkheden. We bepalen het type kledingstuk, bespreken het gewenste ontwerp en maken een offerte voor de juiste aantallen.

2. Advies op maat

Wij gaan aan de slag met het uitwerken van verschillende mogelijkheden. Op basis van jouw input gaan we met één mogelijkheid verder, of zoeken we door naar een passendere oplossing.

3. Ontwerp

Jij levert het ontwerp aan en wij gaan aan de slag met het perfectioneren ervan. Zo komt het ontwerp er netjes uit te zien op de bedrijfskleding.

4. Bedrukken

Tevreden met het ontwerp? Dan gaan we snel aan de slag met bedrukken! Bij een grote bestelling is het mogelijk om eerst een monster te laten drukken.

Wat zijn de levertijden van bedrijfskleding?2024-02-20T14:26:49+01:00

Dat hangt af van het type kledingstuk en de grootte van de bestelling. Als we het eens zijn over het aanbod en de maten zijn vastgesteld duurt het gemiddeld nog zo’n 2 weken voordat de bestelling klaar is.

Hoe moet ik de bedrijfskleding onderhouden?2023-12-29T09:34:34+01:00

Natuurlijk krijg je bij elke levering uitleg en tips mee over hoe de bedrijfskleding te onderhouden. Dit verschilt per kledingstuk en zal per bestelling worden toegelicht.

Hoe kies ik de juiste maat voor mijn medewerkers?2023-12-29T10:02:48+01:00

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt zelf de maten van werknemers opmeten met een door ons aangeleverde richtlijn. Wij vinden het natuurlijk geen probleem om op locatie zelf de maten op te meten.

Jouw merk in Delft presenteren

Elk bedrijf in elke branche kan terecht bij Brend Bulders voor bedrijfskleding. Maar we zijn niet alleen gespecialiseerd in bedrijfskleding. We zijn een full service reclamebureau. Dit houdt in dat je als bedrijf in Delft voor allerlei diensten bij ons terecht kunt. Denk hierbij aan een nieuwe huisstijl of een nieuw webdesign in Delft. Wij brengen jouw merk graag op allerlei vlakken onder de aandacht. Dit kan offline door middel van bijvoorbeeld flyers en reclamebroden. Dit kan ook online door middel van een nieuwe website die we met online marketing promoten. Heb je nog geen idee hoe je jouw merk wil promoten? Geen probleem! Wij denken graag met je mee om een passende strategie op te zetten. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Bedrijfskleding Delft

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top