window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Bedrijfskleding Westland2024-05-29T08:46:28+01:00

Bedrijfskleding Westland

Op zoek naar bedrijfskleding in het Westland? Bedrijfskleding kan helpen bij het opbouwen van een herkenbare merkidentiteit en een professionele uitstraling van het bedrijf. Bedrijfskleding bepaalt een deel van de eerste indruk die je achterlaat bij klanten. Die eerste indruk moet zeker goed zijn en daarom helpen wij je met nette bedrijfskleding die ook nog eens lekker zit!

Maak kennis met Brend Bulders

1. Ruim assortiment

2. Hoge kwaliteit bedrijfskleding

3. Voor elk bedrijf in het Westland

Bedrijfskleding door een Westlandse ondernemer

Of je nu op zoek bent naar een nette uitstraling met overhemden en schorten, of een meer casual look met T-shirts en polo’s. Wij hebben het allemaal in huis. Aan welke eisen moet je bedrijfskleding voldoen? Wij maken het waar! De merken die we leveren variëren van stijlvol tot stoer, zodat we kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende bedrijven. Je hebt voor je bedrijfskleding in het Westland de mogelijkheid om zowel grote als kleine oplages te bedrukken. Wij leveren volgens de wettelijke eisen bedrijfskleding. Vind bij Brend Bulders bedrijfskleding die past bij jouw bedrijf!

Onze klanten in het Westland

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Plan bespreken

In het eerste contact bepalen we graag wat je wensen en behoeften zijn. Voor welke werkzaamheden wordt de kleding gebruikt, hoeveel werknemers zijn er, hoe moet de bedrukking eruit zien?

2. Advies op maat

Op basis van de behoeften maken wij een advies op maat, waarin we verschillende mogelijkheden laten zien. In overleg komen we tot de juiste kledingstukken en het geschikte ontwerp.

3.Ontwerp

Na goedkeuring van het advies begint het ontwerpproces. Het aangeleverde logo of ontwerp wordt aangepast naar de juiste kleuren, grootte en de geschikte plek voor op de bedrijfskleding.

4.Bedrukking

De bedrijfskleding wordt bedrukt met het juiste logo en eventuele tekst. Bij grote bestellingen kan een monster worden geproduceerd om goed te keuren.

Wat zijn de levertijden van bedrijfskleding?2024-02-20T14:26:49+01:00

Dat hangt af van het type kledingstuk en de grootte van de bestelling. Als we het eens zijn over het aanbod en de maten zijn vastgesteld duurt het gemiddeld nog zo’n 2 weken voordat de bestelling klaar is.

Hoe moet ik de bedrijfskleding onderhouden?2023-12-29T09:34:34+01:00

Natuurlijk krijg je bij elke levering uitleg en tips mee over hoe de bedrijfskleding te onderhouden. Dit verschilt per kledingstuk en zal per bestelling worden toegelicht.

Hoe kies ik de juiste maat voor mijn medewerkers?2023-12-29T10:02:48+01:00

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt zelf de maten van werknemers opmeten met een door ons aangeleverde richtlijn. Wij vinden het natuurlijk geen probleem om op locatie zelf de maten op te meten.

De uitstraling van je bedrijf naar een hoger niveau

Bedrijfskleding draagt bij aan de uitstraling van je bedrijf. Vind je het lastig om te bepalen wat je als bedrijf wil uitstralen? Bij Brend Bulders zijn we niet alleen expert in bedrijfskleding, maar wij zorgen ervoor dat je jouw merk overal op dezelfde manier kunt presenteren. We creëren een complete huisstijl die je overal kunt uitdragen. Bij Brend Bulders is niets te gek. Wij zijn hét full service reclamebureau in het Westland dat jouw merk op de kaart zet bij de doelgroep. Consistentie en persoonlijke aandacht staan centraal.

Bedrijfskleding Westland
Werkkleding Westland

Bedrijfskleding Naaldwijk

Voor bedrijfskleding Naaldwijk kun je terecht bij Brend Bulders. Wij zijn sinds 2015 gevestigd in Naaldwijk. Wij hebben jarenlange ervaring en gedegen vakkennis en kunnen je daarmee uitstekend adviseren op het gebied van workwear. Wij bieden een breed assortiment en dragen daarmee graag bij aan een professionele uitstraling voor jouw bedrijf. Wij hebben een pro actieve houding en denken graag mee over het beste ontwerp. Heb je zelf verrassende ideeën of kritische vragen? Die zijn natuurlijk van harte welkom. We kunnen verschillende producten aan je voorleggen en samen komen we in overleg tot de beste soorten bedrijfskleding voor jouw bedrijf. Zo behouden we een plezierige relatie. Dus ben je opzoek naar unieke custom made kleding in Naaldwijk? Kom gerust eens een bakkie doen en we bespreken verschillende artikelen voor jouw bedrijf!

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top