window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Bedrijfskleding Maasdijk2024-05-29T08:42:27+01:00

Bedrijfskleding Maasdijk

Veel bedrijven in Maasdijk zijn op zoek naar passende bedrijfskleding. En dat is ook niet gek. Bedrijfskleding straalt professionaliteit uit, draagt bij aan de branding van jouw bedrijf en is in veel gevallen functioneel. Zorg voor een strakke uitstraling binnen jouw bedrijf en verblijd al je medewerkers met lekker zittende bedrijfskleding van Brend Bulders.

Maak kennis met Brend Bulders

1. Ruim Assortiment

2. Hoge kwaliteit bedrijfskleding

3. Voor elk bedrijf, in elke branche

Bedrijfskleding van Brend Bulders

Bij ons is eigenlijk alles mogelijk. Samen met jou behalen we het gewenste resultaat. Van polo’s en broeken tot schorten en petten, wij bieden voor elk soort bedrijf in Maasdijk de juiste bedrijfskleding. Het belangrijkste is de kwaliteit van de kleding en de bedrukking. We garanderen de beste kwaliteit bedrijfskleding en bedrukken deze zorgvuldig met logo’s en/of teksten. We behandelen de geproduceerde kleding op een verantwoorde wijze en zorgen ervoor dat jouw logo eruit springt. Wil je na een tijdje extra kleding bestellen? Geen probleem! We bedrukken graag een extra lading bedrijfskleding.

Onze klanten in het Westland

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Plan bespreken

Jouw wensen en behoeften staan centraal. We bespreken verschillende soorten kledingstukken, het aantal kledingstukken en de bedrukking.

2. Advies op maat

Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag met een advies op maat. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en samen komen we tot de best passende oplossing.

3. Ontwerp

Als het advies wordt goedgekeurd gaan wij beginnen met ontwerpen. We passen het aangeleverde logo aan, zodat het de juiste kleuren bevat en er uit zal springen als het gedrukt is!

4. Bedrukken

Grote bestelling? We kunnen eerst een monster bedrukken die je aan je medewerkers kunt laten zien. Tevreden? Dan gaan we de rest bedrukken!

Wat zijn de levertijden van bedrijfskleding?2024-02-20T14:26:49+01:00

Dat hangt af van het type kledingstuk en de grootte van de bestelling. Als we het eens zijn over het aanbod en de maten zijn vastgesteld duurt het gemiddeld nog zo’n 2 weken voordat de bestelling klaar is.

Hoe moet ik de bedrijfskleding onderhouden?2023-12-29T09:34:34+01:00

Natuurlijk krijg je bij elke levering uitleg en tips mee over hoe de bedrijfskleding te onderhouden. Dit verschilt per kledingstuk en zal per bestelling worden toegelicht.

Hoe kies ik de juiste maat voor mijn medewerkers?2023-12-29T10:02:48+01:00

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt zelf de maten van werknemers opmeten met een door ons aangeleverde richtlijn. Wij vinden het natuurlijk geen probleem om op locatie zelf de maten op te meten.

Een stapje verder in de bedrijfsuitstraling in Maasdijk

Bedrijfskleding is belangrijk als het gaat om een professionele uitstraling van jouw bedrijf in Maasdijk. Laat dat laatste nou net onze specialiteit zijn. Brend Bulders kan op meer gebieden bijdragen aan jouw bedrijfsuitstraling. Wij helpen je graag met een volledige huisstijl inclusief logo, die je overal kunt presenteren. Dit kan op bedrijfskleding, maar denk ook eens aan een nieuwe website of bedrukking op auto’s, gevels, pennen, en ga zo maar verder. Wij helpen jouw om op te vallen in een concurrerende markt.

Bedrijfskleding Maasdijk
Werkkleding Maasdijk

Duurzame bedrijfskleding Maasdijk

Bij Brend Bulders maken we alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardig geproduceerde kleding. We volgen verschillende mvo doelstellingen om zo duurzaam mogelijk te produceren. Ten eerste is onze bedrijfskleding duurzaam, omdat je er lang mee kunt doen, we maken alleen gebruik van goede kleding. Daarnaast maken wij gebruik van duurzame materialen en producten die op verantwoorde wijze geconfectioneerd zijn. We adviseren je graag op het gebied van bedrijfskleding. Wij vinden het belangrijk dat je met goede kleding, met gave ontwerpen de deur uit loopt. Kom je eens gezellig langs? Wij zitten gevestigd in Naaldwijk, binnen 10 minuten zit je aan een lekker bakkie!

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top