Design

De belangrijkste bouwstenen voor een sterk merk? Een logo & huisstijl ontwerp dat jouw merk ademt. Het is misschien een cliché, maar je hebt echt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Daarom moeten je logo en huisstijl ontwerp helemaal spot-on zijn: ze moeten laten zien wie je bent als merk, wat je doet en waar je voor staat. Niets meer en niets minder.

Waarom kiezen voor logo & huisstijl ontwerp van Brend Bulders?

In 2015 besloten Bram Geers en Niek Thoen de handen ineen te slaan en Brend Bulders op te richten. Het begon met Bram’s eigen reclamebureau ‘Geers Reclame’ en Niek’s focus op social media onder de naam ‘Social Partners’. Door hun krachten te bundelen, ontstond er een mooie combinatie van expertise en creativiteit.

Vanuit hun eerste kantoor aan de Industriestraat in Naaldwijk hebben ze zich gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet full-service pakket voor het MKB. Door de jaren heen is het klantenbestand gegroeid en werd het kantoor in Naaldwijk te klein. Een verhuizing naar Honderland in Maasdijk volgde en Boas sloot zich aan bij het team.

Laat je merk tot leven komen met een goed logo & huisstijl ontwerp

Een goed logo & huisstijl ontwerp gaat verder dan een logo op je website of briefpapier: het laat je merk tot leven komen en geeft het karakter. Als merkenbouwers besteden we bij Brend Bulders veel tijd en aandacht aan logo & huisstijl ontwerp. We maken een ontwerp dat past bij jouw identiteit, jouw doelgroep en dus bij jouw merk. Dat doen we samen met jou, want jij kent je merk als geen ander.