Design

De belangrijkste bouwstenen voor een sterk merk? Een logo & huisstijl ontwerp dat jouw merk ademt. Het is misschien een cliché, maar je hebt echt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Daarom moeten je logo en huisstijl ontwerp helemaal spot-on zijn: ze moeten laten zien wie je bent als merk, wat je doet en waar je voor staat. Niets meer en niets minder.

Waarom kiezen voor logo & huisstijl ontwerp van Brend Bulders?

Wanneer je kiest voor logo & huisstijl ontwerp van Brend Bulders, kies je voor uniek, creatief en allesbehalve standaard. Wij zijn jong en hebben vernieuwende ideeën en dat zie je terug in onze ontwerpen. Zoek je iets standaards? Dan moet je niet bij ons zijn. Op zoek naar een gedurfd logo dat uw merk onmiskenbaar maakt? Dan ben je bij Brend Bulders aan het juiste adres.

Laat je merk tot leven komen met een goed logo & huisstijl ontwerp

Een goed logo & huisstijl ontwerp gaat verder dan een logo op je website of briefpapier: het laat je merk tot leven komen en geeft het karakter. Als merkenbouwers besteden we bij Brend Bulders veel tijd en aandacht aan logo & huisstijl ontwerp. We maken een ontwerp dat past bij jouw identiteit, jouw doelgroep en dus bij jouw merk. Dat doen we samen met jou, want jij kent je merk als geen ander.