window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Website laten maken Pijnacker2024-03-26T16:24:03+01:00

Website laten maken Pijnacker

Wil je een website laten maken voor jouw bedrijf in Pijnacker? Wij maken websites en webshops met een responsive webdesign waardoor ze goed functioneren op alle apparaten. Met een indrukwekkend webdesign en een goede vindbaarheid zorgen wij ervoor dat klanten jouw website goed kunnen bereiken en niet snel meer zullen vergeten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of lees snel verder!

Maak kennis met Brend Bulders

1. Verpletterend design

2. Gebruiksvriendelijke techniek

3. Weerspiegeling van jouw merk

Webdesign door Brend Bulders

Een webdesign van Brend Bulders betekent de perfecte combinatie van creativiteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Je kunt de website zien als jouw online visitekaartje waar jouw huisstijl wordt gepresenteerd. Met de juiste functies en informatie kun je jouw klanten optimaal van dienst zijn. De website zal een blijvende indruk achterlaten bij jouw klanten in Pijnacker of daarbuiten. Onze websites zitten technisch steengoed in elkaar wat zich uit in een ultieme gebruikerservaring. Kortom: een website laten maken door Brend Bulders betekent een indrukwekkend design, een hoge snelheid en een webdesign met alle benodigde functies.

Onze klanten

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Strategie & Planning

In een eerste meeting gaan we dieper in op de specifieke behoeften en wensen: wat je met de website wil uitstralen, wie de doelgroep is en wat de doelstellingen zijn. Hierin is een persoonlijke benadering belangrijk. We bespreken graag ook het budget en de tijdsplanning. Op basis hiervan wordt een strategie en planning uitgewerkt.

2. Ontwerp & Ontwikkeling

Er wordt een visueel aantrekkelijk, functioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp gecreëerd. Na goedkeuring wordt de website aan de hand van dit ontwerp gebouwd. Er is mogelijk tot content creatie, waarbij wij teksten kunnen schrijven. Door middel van korte lijnen kan er constant geschakeld worden in het ontwerp.

3. Testen & Lancering

De website wordt getest om er zeker van te zijn dat alle functies werken en de gebruikerservaring optimaal is. Na een feedbackronde worden de laatste aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd. Is iedereen tevreden? Dan is het tijd voor de lancering!

Wat gebeurt er nadat de website live is?2023-12-29T09:00:57+01:00

Nadat de website online staat ondersteunen wij als Westlandse webdesigner je graag op het gebied van online marketing. Met online marketing kun je meer bezoekers naar je website genereren als deze goed vindbaar is. Bezoekers die allemaal potentiële klanten zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Welke diensten biedt Brend Bulders nog meer aan?2023-12-29T09:34:07+01:00

Je kunt bij Brend Bulders niet alleen terecht voor een nieuwe website of webshop, maar ook voor een nieuw logo of een nieuwe huisstijl. Naast ontwerpen zijn wij je ook graag van dienst voor drukwerk & belettering. Denk hierbij aan de bedrukking van je wagenpark of reclameborden. Ook voor de bedrukking van visitekaartjes, vlaggen en bedrijfskleding kun je bij ons terecht. Je bedrijf op de kaart zetten is een eenmalige investering, die veel kan opleveren.

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?2023-11-27T14:10:51+01:00

Dit hangt af van hoe groot en hoe complex jouw website gaat worden. Van tevoren bespreken we het ontwerp en op basis daarvan kunnen wij een indicatie van de planning geven. De gemiddelde doorlooptijd van een website is 8 weken.

WordPress website

Wij maken bij een website laten maken gebruik van de software van WordPress. Een WordPress website is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren en onderhouden. Je kunt met WordPress veel functies in je website integreren, waardoor de website altijd aan jouw specifieke wensen en aan die van de klant zal voldoen. Een goed onderhouden website is cruciaal voor jouw merk. Zelf geen tijd voor het onderhoud van je website? Een belangrijk pluspunt van Brend Bulders is dat wij onderhoudspakketten aanbieden. Deze pakketten zijn inclusief updates, back-ups, beveiliging en monitoring. Zo kun jij je concentreren op de groei van je bedrijf in Pijnacker Nootdorp terwijl wij de technische aspecten voor onze rekening nemen en je website up to date houden. Met ons ‘Onderhoud & support’ garanderen wij een veilige, snelle en betrouwbare website.

Website laten maken Pijnacker

Potentiële klanten bereiken met jouw nieuwe webdesign

Bij Brend Bulders hebben we als webdesign bureau al veel bedrijven blij gemaakt met een nieuw professioneel webdesign. Met online marketing zorgen we dat jouw website goed vindbaar wordt voor jouw doelgroep, bijvoorbeeld met zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten verschijnt en zo meer mensen bereikt in Google of andere zoekmachines. Zo krijg je organisch verkeer naar je website.

Je kunt bij ons terecht voor meer diensten dan een website laten maken en deze kenbaar maken bij jouw doelgroep. Zo kunnen we jouw merk op veel meer vlakken uitdragen. Als full service reclamebureau zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen en deze letterlijk zichtbaar maken door middel van het beletteren en bedrukken van allerlei promotiematerialen en bedrijfskleding. Zo wordt jouw merk consistent en herkenbaar gecommuniceerd naar jouw doelgroep. Samen brengen we jouw merk tot leven, zowel online als offline.

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top