window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Website laten maken Berkel en Rodenrijs2024-03-19T14:38:34+01:00

Website laten maken Berkel en Rodenrijs

Wil jij een website laten maken? Een nieuwe website kan jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs een boost geven. Met een nieuw webdesign kun je je merkidentiteit uitstralen, je bereik vergroten en je klantenbestand uitbreiden. Je website kan de eerste indruk zijn die klanten van jouw bedrijf krijgen. Het is je online visitekaartje. Daarom moet de website technisch goed in elkaar zitten en visueel aantrekkelijk zijn. Lees snel verder over onze aanpak bij het bouwen van een verpletterend webdesign.

Maak kennis met Brend Bulders

1. Verpletterend design

2. Gebruiksvriendelijke techniek

3. Weerspiegeling van jouw merk

Een website van Brend Bulders

Een website van Brend Bulders is een website die jouw klanten niet snel meer zullen vergeten. Wij bouwen websites met de software van WordPress, een zeer toegankelijke cms. De website is snel en gebruiksvriendelijk. Zowel voor jou als voor de gebruiker van de website. Wij zorgen ervoor dat jouw potentiële klant de ultieme gebruikerservaring heeft op jouw nieuwe website in Berkel en Rodenrijs. In jouw nieuwe webdesign kun je rekenen op een aantrekkelijke lay-out, interessante visuals, alle benodigde functies en steengoede content. En dat allemaal in jouw huisstijl. Heb je nog geen logo of huisstijl? Geen probleem! Ook voor logo en huisstijl ontwerp kun je bij ons terecht.

Onze klanten

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Strategie & Planning

Tijdens onze eerste ontmoeting duiken we dieper in op jouw specifieke behoeften en wensen voor de website. We verkennen wat je wilt uitstralen, wie je doelgroep is en wat je doelstellingen zijn. Een persoonlijke benadering staat hierbij centraal. We nemen ook graag de tijd om het budget en de tijdsplanning te bespreken. Op basis van deze informatie wordt vervolgens een strategie en planning uitgewerkt.

2. Ontwerp & Ontwikkeling

We streven ernaar om een visueel aantrekkelijk, functioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp te creëren. Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website op basis van dit design. We bieden ook de mogelijkheid tot content creatie, waarbij ons team teksten kan schrijven indien gewenst. Dankzij korte communicatielijnen kunnen we voortdurend schakelen tijdens het ontwerpproces.

3. Testen & Lancering

De website ondergaat tests om ervoor te zorgen dat alle functies werken en de gebruikerservaring optimaal is. Na een feedbackronde worden de laatste aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd. Zodra iedereen tevreden is, is het tijd voor de lancering!

Wat gebeurt er nadat de website live is?2023-12-29T09:00:57+01:00

Nadat de website online staat ondersteunen wij als Westlandse webdesigner je graag op het gebied van online marketing. Met online marketing kun je meer bezoekers naar je website genereren als deze goed vindbaar is. Bezoekers die allemaal potentiële klanten zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Welke diensten biedt Brend Bulders nog meer aan?2023-12-29T09:34:07+01:00

Je kunt bij Brend Bulders niet alleen terecht voor een nieuwe website of webshop, maar ook voor een nieuw logo of een nieuwe huisstijl. Naast ontwerpen zijn wij je ook graag van dienst voor drukwerk & belettering. Denk hierbij aan de bedrukking van je wagenpark of reclameborden. Ook voor de bedrukking van visitekaartjes, vlaggen en bedrijfskleding kun je bij ons terecht. Je bedrijf op de kaart zetten is een eenmalige investering, die veel kan opleveren.

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?2023-11-27T14:10:51+01:00

Dit hangt af van hoe groot en hoe complex jouw website gaat worden. Van tevoren bespreken we het ontwerp en op basis daarvan kunnen wij een indicatie van de planning geven. De gemiddelde doorlooptijd van een website is 8 weken.

Jouw doelgroep bereiken met online marketing

Het zou vervelend zijn als je potentiële klanten niet bereikt met je nieuwe webdesign. Daar komt online marketing om de hoek kijken. We kunnen verschillende online kanalen inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Zoekmachine optimalisatie is een voor de hand liggend kanaal, waarbij we de vindbaarheid van jouw website verbeteren. Maar ook andere online marketingkanalen zoals sociale media kanalen kunnen erg nuttig zijn. Naast online marketing kun je bij ons ook terecht voor offline marketing. Hierbij is niets te gek, denk bijvoorbeeld aan: bedrijfskleding, bedrukte auto’s, banners, een nieuw logo en nog veel meer reclame-uitingen.

Website laten maken Berkel en Rodenrijs

Website onderhouden

Je website staat online. Super, laat die bezoekers maar komen! Maar hoe houden we de website snel en relevant voor bezoekers? Een goed onderhouden website zorgt ervoor dat jouw klanten de ultieme gebruikerservaring blijven beleven. Dit kun je zelf doen, door updates uit te voeren en content te vernieuwen. Een andere optie is dat wij dit voor je uit handen nemen. Wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan om jouw website in Berkel en Rodenrijs te onderhouden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact op!

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top