window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Website laten maken Westland2024-05-14T15:47:54+01:00

Website laten maken in het Westland?

Wil jij een professionele website laten maken in het Westland? Bij Brend Bulders begrijpen we dat een sterke online aanwezigheid belangrijk is voor het succes van jouw merk. Onze passie is het creëren van websites en webshops die niet alleen jouw merk uitstralen, maar ook perfect functioneren op computers en mobiele apparaten. Met een responsive website en de gewenste functionaliteiten bied je de ultieme gebruikerservaring aan jouw potentiële klanten.

Maak kennis met Brend Bulders

1. Verpletterend design

2. Gebruiksvriendelijke techniek

3. Weerspiegeling van jouw merk

Een website laten maken door Brend Bulders

Onze op maat gemaakte websites combineren strak webdesign met gebruiksvriendelijke technologie. We maken gebruik van de software van WordPress, een gebruiksvriendelijk cms. Met een verpletterend webdesign Westland brengen we jouw merk tot leven en laten we een blijvende indruk achter bij je bezoekers. Je website is je online visitekaartje, voor zowel grote bedrijven als kleine bedrijven. Door onze jarenlange ervaring bouwen we een webdesign die de kracht van jouw merk laat zien. Scroll snel verder om webdesigns te zien die wij als webdesign bureau voor andere bedrijven in het Westland hebben ontworpen.

Onze klanten in het Westland

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Strategie & Planning

In een eerste meeting gaan we dieper in op de specifieke behoeften en wensen: wat je met de website wil uitstralen, wie de doelgroep is en wat de doelstellingen zijn. Hierin is een persoonlijke benadering belangrijk. We bespreken graag ook het budget en de tijdsplanning. Op basis hiervan wordt een strategie en planning uitgewerkt.

2. Ontwerp & Ontwikkeling

Er wordt een visueel aantrekkelijk, functioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp gecreëerd. Na goedkeuring wordt de website aan de hand van dit ontwerp gebouwd. Er is mogelijk tot content creatie, waarbij wij teksten kunnen schrijven. Door middel van korte lijnen kan er constant geschakeld worden in het ontwerp.

3. Testen & Lancering

De website wordt getest om er zeker van te zijn dat alle functies werken en de gebruikerservaring optimaal is. Na een feedbackronde worden de laatste aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd. Is iedereen tevreden? Dan is het tijd voor de lancering!

Wat gebeurt er nadat de website live is?2023-12-29T09:00:57+01:00

Nadat de website online staat ondersteunen wij als Westlandse webdesigner je graag op het gebied van online marketing. Met online marketing kun je meer bezoekers naar je website genereren als deze goed vindbaar is. Bezoekers die allemaal potentiële klanten zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Welke diensten biedt Brend Bulders nog meer aan?2023-12-29T09:34:07+01:00

Je kunt bij Brend Bulders niet alleen terecht voor een nieuwe website of webshop, maar ook voor een nieuw logo of een nieuwe huisstijl. Naast ontwerpen zijn wij je ook graag van dienst voor drukwerk & belettering. Denk hierbij aan de bedrukking van je wagenpark of reclameborden. Ook voor de bedrukking van visitekaartjes, vlaggen en bedrijfskleding kun je bij ons terecht. Je bedrijf op de kaart zetten is een eenmalige investering, die veel kan opleveren.

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?2023-11-27T14:10:51+01:00

Dit hangt af van hoe groot en hoe complex jouw website gaat worden. Van tevoren bespreken we het ontwerp en op basis daarvan kunnen wij een indicatie van de planning geven. De gemiddelde doorlooptijd van een website is 8 weken.

Online marketing bij Brend Bulders

Natuurlijk stopt onze expertise niet bij het bouwen van een professionele website of webshop. We ondersteunen je graag op het gebied van content creatie en een betere online zichtbaarheid. Wij hebben kennis van verschillende gebieden in de online marketing die ervoor kunnen zorgen dat jouw splinternieuwe website ook daadwerkelijk de doelgroep zal bereiken. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is om jouw effectieve website goed vindbaar te maken in zoekmachines en andere online kanalen? Bel ons op en we leggen het je graag uit!

Website laten maken Westland

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top