Online

Een website die uitstraalt waar jouw merk voor staat, gecombineerd met goede, simpel werkende techniek: dat is waar het bij webdesign voor ons om draait. Want een mooi, strak design in je huisstijl is natuurlijk heel belangrijk, maar valt in het niets als een website niet goed werkt. Daarom bouwen wij gave websites die draaien op de gebruiksvriendelijke software van WordPress. Dat werkt prettig voor jou, maar ook voor je bezoekers.

Overigens denken we niet alleen met je mee over de vormgeving en lay-out, maar helpen we je ook met het schrijven van de juiste teksten. Teksten met inhoud: die niet alleen goed scoren in zoekmachines, maar die ook je bezoekers aanspreken én overtuigen van jouw merk.

Webdesign voor webshops

Naast webdesign voor websites, verzorgt Brend Bulders ook webdesign voor webshops. Ook hier staat de combinatie van een gaaf design en gebruiksvriendelijke techniek voorop. Dat laatste zorgt ervoor dat je eigen shop kunt beheren. Wel zo fijn! Oh, en natuurlijk zijn onze designs altijd responsive: zodat ze niet alleen goed werken op computers en laptops, maar ook op smartphones en tablets.

Online marketing

Als je website of webshop eenmaal online staat, dan begint het pas echt, want dan komen de klanten! Of nou ja, zo simpel werkt het in de praktijk niet… Dat is dan ook de reden dat we je graag ondersteunen op het gebied van online marketing. Bij Brend Bulders hebben we een brede kennis van verschillende online marketing specialismen. Adverteren via social media? Starten met Adwords? Het verbeteren van de vindbaarheid via Google? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je jouw doelgroep bereikt op het juiste moment en met de juiste boodschap. Een lange termijn proces, maar onmisbaar als je je merk op de kaart wilt zetten.

Waarom webdesign & online marketing bij Brend Bulders?

Als er één ding is dat online steeds belangrijker wordt, dan is het wel opvallen. Jouw website of webshop moet eruit springen. En laten wij daar nou net heel goed in zijn. Niet alleen in het bouwen van websites en webshops waar je niet omheen kunt, maar ook in het opzetten van campagnes waar je niet voorbij scrollt. Check zelf maar eens hoe wij dit voor andere bedrijven hebben gedaan.