window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Website laten maken Monster2024-01-26T11:18:30+01:00

Website laten maken Monster

Ben je aan het nadenken over een website laten maken in Monster? Wij snappen waarom. Een sterke online aanwezigheid wordt steeds belangrijker. Klanten zoeken vaker online en juist daar wil jij de doelgroep bereiken. Precies daar kunnen wij jou bij helpen. De eerste stap is een indrukwekkend webdesign. De tweede stap is de klanten daadwerkelijk bereiken met jouw nieuwe website. Lees snel verder over de mogelijkheden van een website laten maken bij Brend Bulders!

Maak kennis met Brend Bulders

1. Verpletterend design

2. Gebruiksvriendelijke techniek

3. Weerspiegeling van jouw merk

Een nieuw webdesign van Brend Bulders

Het belangrijkste is dat de website aan jouw wensen en aan die van je klanten voldoet. Op basis van jouw wensen bouwen we een website die ook door de doelgroep gewaardeerd zal worden. Dat begint natuurlijk bij verpletterend webdesign, maar ook de gebruiksvriendelijkheid en alle functies zijn belangrijk. We maken gebruik van de software van WordPress en kunnen daarmee elk gewenst ontwerp en alle functionaliteiten toevoegen. We laten graag onze creativiteit los in een te gek ontwerp en nemen graag jouw feedback mee in de realisatie van jouw webdesign in Monster.

Onze klanten in het Westland

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Strategie & Planning

Een duidelijke strategie en planning zijn belangrijk om uiteindelijk de juiste doelen met de website te bereiken. Op basis van een eerste gesprek gaan wij aan de slag met een planning en strategie op maat gemaakt voor jou.

2. Ontwerp & Ontwikkeling

Als de planning en strategie vaststaan gaan wij aan de slag met bouwen. Als het eerste ontwerp ontwikkeld is, nemen we graag jouw feedback mee in de rest van het ontwerp. Op basis daarvan zullen we verder bouwen.

3. Testen & Lancering

Het webdesign is goedgekeurd en de website is af. De tijd is aangebroken om de website te testen. Werkt alles goed en is iedereen tevreden? Dan gaan we live!

Wat gebeurt er nadat de website live is?2023-12-29T09:00:57+01:00

Nadat de website online staat ondersteunen wij als Westlandse webdesigner je graag op het gebied van online marketing. Met online marketing kun je meer bezoekers naar je website genereren als deze goed vindbaar is. Bezoekers die allemaal potentiële klanten zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Welke diensten biedt Brend Bulders nog meer aan?2023-12-29T09:34:07+01:00

Je kunt bij Brend Bulders niet alleen terecht voor een nieuwe website of webshop, maar ook voor een nieuw logo of een nieuwe huisstijl. Naast ontwerpen zijn wij je ook graag van dienst voor drukwerk & belettering. Denk hierbij aan de bedrukking van je wagenpark of reclameborden. Ook voor de bedrukking van visitekaartjes, vlaggen en bedrijfskleding kun je bij ons terecht. Je bedrijf op de kaart zetten is een eenmalige investering, die veel kan opleveren.

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?2023-11-27T14:10:51+01:00

Dit hangt af van hoe groot en hoe complex jouw website gaat worden. Van tevoren bespreken we het ontwerp en op basis daarvan kunnen wij een indicatie van de planning geven. De gemiddelde doorlooptijd van een website is 8 weken.

Online marketing bij Brend Bulders

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van online marketing? Met online marketing gaan we jouw website online promoten. Via verschillende kanalen kan jouw doelgroep bekend worden met jouw splinternieuwe webdesign in Monster! Het zou natuurlijk zonde zijn als jouw nieuwe website niet door de juiste mensen gevonden wordt. Bij Brend Bulders weten we hoe we de juiste kanalen in kunnen zetten om jouw website vindbaar te maken.

website laten maken monster
webdesign monster

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top