Print

Drukwerk maakt je merk letterlijk zichtbaar: op de enveloppe van je factuur en op het reclamebord op je bedrijfspand. Daarom wil je dat het goed gebeurt. Geen materialen van slechte kwaliteit, geen kleurverschillen en geen verkeerde weergaven van je huisstijl. Logisch, vinden wij, dus dat is ook precies onze werkwijze.

Drukwerk

Drukwerk is een breed begrip. Daarom bieden we ook een breed pakket aan mogelijkheden: visitekaartjes, enveloppen, notitieblokken, offertemappen, tijdschriften, briefpapier, flyers, posters, vlaggen, spandoeken, verpakkingen, bedrijfskleding, custom padel rackets … Je noemt het maar, wij kunnen het voor je drukken.

We drukken graag ons eigen logo & huisstijl ontwerp voor je, maar natuurlijk kunnen wij ook al het drukwerk voor je bestaande logo doen. We zetten je logo niet klakkeloos ergens rechts bovenin, maar helpen je het drukwerk zo op te maken en vorm te geven, dat je merk het beste tot z’n recht komt.

Waarom drukwerk bij Brend Bulders?

Een logo en huisstijl hebben is één ding, maar die doorvoeren in je drukwerk en belettering is een tweede. Huisstijlbewaking is daarbij essentieel, want voor je het weet gaat je merk een eigen leven leiden – en dan bedoelen we niet op de juiste manier. Verkeerd kleurgebruik of de verkeerde materiaalsoort kan bijvoorbeeld je uitstraling ernstig schaden. Zonde! Wij kunnen je hierin adviseren, zodat jouw merk consistent wordt doorgevoerd: overal wordt hetzelfde kleurgebruik gebruikt en je huisstijl wordt overal correct doorgevoerd. Want dat is wat een merk tot een sterk merk maakt.