window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-59739056-1');
Bedrijfskleding Wateringen2024-05-29T08:43:08+01:00

Bedrijfskleding Wateringen

Op zoek naar bedrijfskleding in Wateringen? Bedrijfskleding speelt een belangrijke rol bij het creëren van een herkenbaar merk en het uitstralen van professionaliteit. Het bepaalt gedeeltelijk de eerste indruk die je achterlaat bij klanten. Het is van groot belang dat deze eerste indruk positief is. Daarom staan wij klaar om je te voorzien van bedrijfskleding in Wateringen die niet alleen professioneel oogt, maar ook nog eens lekker zit!

Maak kennis met Brend Bulders

1. Ruim assortiment

2. Hoge kwaliteit bedrijfskleding

3. Voor elk soort bedrijf

Bedrijfskleding van Brend Bulders in Wateringen

Of je nu op zoek bent naar een formele en verzorgde uitstraling met overhemden en schorten, of juist een meer informele look met T-shirts en polo’s, wij hebben het allemaal in huis. We hebben een royaal assortiment die verschillende stijlen bevat, variërend van chic tot stoer, zodat we aan de uiteenlopende behoeften van verschillende bedrijven kunnen voldoen. Bij ons heb je de mogelijkheid om zowel grote als kleine oplages bedrijfskleding te laten bedrukken. Ontdek bij Brend Bulders in Wateringen de perfecte bedrijfskleding die aansluit bij jouw bedrijf!

Onze klanten in het Westland

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Wensen bespreken

Tijdens ons eerste contactmoment bespreken we uitvoerig je wensen en behoeften. We analyseren de aard van de werkzaamheden, het aantal werknemers en specificaties voor de gewenste bedrukking.

2. Advies

Gebaseerd op deze behoeften bieden wij een advies op maat aan, waarbij we diverse mogelijkheden presenteren. Samen met jou bepalen we de juiste kledingstukken en het passende ontwerp.

3. Ontwerp

Na goedkeuring van het advies start het ontwerpproces. Het aangeleverde logo, ontwerp of andere specifieke prints worden aangepast naar de correcte kleuren, grootte en de juiste positie op de bedrijfskleding.

4. Drukken

De werkkleding wordt voorzien van het goedgekeurde logo. In geval van grote bestellingen kan er een proefmonster worden geproduceerd voor goedkeuring.

Wat zijn de levertijden van bedrijfskleding?2024-02-20T14:26:49+01:00

Dat hangt af van het type kledingstuk en de grootte van de bestelling. Als we het eens zijn over het aanbod en de maten zijn vastgesteld duurt het gemiddeld nog zo’n 2 weken voordat de bestelling klaar is.

Hoe moet ik de bedrijfskleding onderhouden?2023-12-29T09:34:34+01:00

Natuurlijk krijg je bij elke levering uitleg en tips mee over hoe de bedrijfskleding te onderhouden. Dit verschilt per kledingstuk en zal per bestelling worden toegelicht.

Hoe kies ik de juiste maat voor mijn medewerkers?2023-12-29T10:02:48+01:00

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt zelf de maten van werknemers opmeten met een door ons aangeleverde richtlijn. Wij vinden het natuurlijk geen probleem om op locatie zelf de maten op te meten.

Bedrijfskleding Wateringen in jouw huisstijl

Geef je bedrijf een professionele uitstraling met kwalitatief hoogstaande werkkleding in jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl die je overal kunt uitdragen? Of kan je huidige huisstijl wel wat opfrissing gebruiken? Geen probleem! Wij helpen je graag met een nieuwe huisstijl die je overal kunt laten zien, zoals op je nieuwe promotiekleding. Ook voor een nieuw webdesign in Wateringen kun je bij ons terecht. Handig om je nieuwe huisstijl online aan iedereen te kunnen laten zien! Geïnteresseerd in onze diensten? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en dan kunnen we persoonlijk kennismaken!

Bedrijfskleding Wateringen
Werkkleding Wateringen

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Go to Top