Custom padel racket

Op zoek naar een custom padel racket? Maak de blits op het veld of verras jouw teamgenoten met matchende padel rackets. Laat padel rackets bedrukken in jouw gewenste stijl. Wil je graag een grotere oplage bedrukken voor een padel club of voor je werknemers? Dan zijn we je graag van dienst. Je kunt bij ons terecht voor grote en kleine oplages custom made padel rackets.

Maak kennis met Brend Bulders

1. Personaliseer jouw padel racket

2. Uniek design

3. Flitsende kleuren

Gepersonaliseerde padel rackets

Bij standaard padel rackets zijn de handvaten, het touwtje en het blad zwart. Bij Brend Bulders kun je alle onderdelen van de padel rackets personaliseren en het hele racket laten bedrukken. Ga voor een opvallende kleur voor het touwtje of het handvat of kies voor een volledig bedrukt blad. Qua ontwerp is niets te gek. Laat je eigen logo in full colour bedrukken of lever een eigen ontwerp aan. Steel de show op het veld met custom made padel rackets. Ga jij voor een volledige gepersonaliseerde look? Maak je outfit dan af met op maat gemaakte sportkleding.

Onze klanten

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Kennismaking

We maken graag kennis om je wensen te bespreken. Waar heb je de custom made padel rackets voor nodig? Hoeveel padel rackets zou je willen laten bedrukken? Welk ontwerp heb je in gedachten en welke kleuren spreken je aan? Heb je zelf geen idee. Leuk, wij gaan graag aan de slag met een uniek ontwerp voor jouw bedrukte padel rackets.

2. Ontwerp

We gaan aan de slag met een ontwerp en kiezen op basis van jouw wensen padel rackets in de juiste vorm en met de benodigde hoeveelheid grip. Naast het ontwerp, moet de kwaliteit van de rackets natuurlijk ook goed zijn. We delen het ontwerp met je en passen het waar nodig aan naar jouw wensen. Als je kiest voor padel rackets laten bedrukken, moeten ze natuurlijk wel volledig naar wens zijn.

3. Bedrukken

Iedereen tevreden over het ontwerp? Game, set match, bedrukken maar! Binnen no time stap jij het veld op met een splinternieuw padel racket dat er flitsend uitziet en goed presteert. Maak indruk op je tegenstanders met jouw nieuwe custom made padel rackets. Als jij de baan op stapt met je custom padelracket sta je al 15-0 voor!

Hoe lang duurt het voordat mijn custom padel racket gereed is voor gebruik?

De productietijd van onze custom padel rackets varieert afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de hoeveelheid rackets die je bestelt. Over het algemeen streven we ernaar om de rackets binnen enkele weken na goedkeuring van het ontwerp te leveren. Neem contact met ons op voor een precieze schatting van de levertijd.

Custom padel racket
padel racket bedrukken

Meer voordelen van onze gepersonaliseerde padel rackets

  • Duurzaamheid: Onze bedrukkingstechnieken zorgen ervoor dat de prints bestand zijn tegen slijtage en intensief gebruik.

  • Snelle levering: We kunnen snel en betrouwbaar leveren, zodat je niet lang hoeft te wachten op je unieke racket.

  • Hoge resolutie: Onze druktechnieken zorgen voor scherpe, heldere en gedetailleerde prints.

  • Breed scala aan opties: Kies uit verschillende kleuren, patronen en stijlen om je ideale racket te creëren.

  • Klantenservice: Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen met vragen en ondersteuning tijdens het hele proces.

Kan ik mijn eigen ontwerp gebruiken voor het bedrukken van mijn custom padel racket?

Absoluut! Bij Brend Bulders moedigen we klanten aan om hun eigen ontwerpen aan te leveren voor het bedrukken van hun padel rackets. Of je nu een logo, afbeelding, patroon of tekst hebt, we kunnen het voor je drukken en ervoor zorgen dat het perfect aansluit bij jouw wensen.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw spel kunnen voorzien van de aandacht die het verdient. Samen zetten we jouw padelspel op de kaart met doeltreffende maatwerkoplossingen en effectieve communicatie. Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!