Brend Bulders is een jong en groeiend full-service marketing- en communicatiebureau uit het Westland. Vanuit ons kantoor in Maasdijk bouwen we aan de uitstraling van onze klanten. Met de kennis die in huis is werken wij voor voor starters, MKB-ers en grote familiebedrijven. Veel van onze klanten komen uit het Westland, maar ook opdrachten van buiten de regio gaan wij niet uit de weg. Wij zorgen dat onze klanten gevonden worden, zowel online als offline.

Maximale resultaten behalen voor onze klanten is ons streven, elke dag opnieuw. Samen werken we hard aan het succes van onze klanten, benieuwd hoe we dat doen?

‘Over het logo’

Een logo heeft vaak meerdere betekenissen. Kijk eens naar dit beeldmerk hiernaast. De letter ‘B’ komt vanzelfsprekend van Brend Bulders. Daarnaast vind je de woorden ‘Communicatie & Visualisatie terug in ons logo. In het bovenste gedeelte van de B zit een klein gevouwen vliegtuig, wat staat voor communiceren. In de onderste opening zit een punt van een potlood verstopt. Was het u eerder opgevallen? 

Kwaliteit

Dat is waar wij voor staan en naar streven voor elke klant

Modern

We houden de trends in de gaten en passen dit toe voor nieuwe, frisse en moderne stijlen.

Maatwerk

Alles wat we maken doen we op maat, precies zoals u het wenst.

Betrouwbaar

Onze klanten weten wat zij van ons kunnen verwachten. Wij vertrouwen onze klanten en onze klanten vertrouwen ons.

Betrokkenheid

Wij denken graag mee met de klant, of liever gezegd als de klant van de klant. Hoe zien zij het het liefst?

Alles onder één dak

Zo houden we het voor de klant wel zo eenvoudig. Korte lijnen tussen de klant en ons zorgen voor een snelle communicatie.

Heeft u een vraag aan ons? U kunt altijd bellen, mailen of een afspraak maken!

info@brendbulders.nl
0174 – 352 006
Honderdland 314