“Een goed onderhouden website is cruciaal voor jouw merk”

Als full-service reclamebureau weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een goed onderhouden website te hebben. Een WordPress website is een uitstekende keuze, maar het onderhoud ervan wordt vaak over het hoofd gezien.

Dat is zonde, want het regelmatig onderhouden van jouw website kan veel problemen voorkomen en zorgt ervoor dat jouw merk altijd goed in beeld blijft bij jouw doelgroep.

Bij Brend Bulders bieden we verschillende onderhoudspakketten aan voor WordPress websites, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten en je kunt concentreren op het laten groeien van jouw business. Wij nemen graag het onderhoud van jouw website uit handen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Onze onderhoudspakketten omvatten het installeren van updates, het maken van backups, beveiliging en het monitoren van jouw website. Ook voeren we regelmatig checks uit om te controleren of jouw website optimaal presteert. Zo ben je altijd verzekerd van een website die goed functioneert en voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Onze ervaren en gecertificeerde specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen. Met ons ‘Onderhoud & support’ ben jij verzekerd van een veilige, snelle en betrouwbare website, wat resulteert in een verbeterde gebruikerservaring voor jouw bezoekers.

Altijd up-to-date

Een goed onderhouden website is essentieel voor elk merk. Maar wist je dat maar liefst 51% van de WordPress hacks ontstaat door achterstallig onderhoud? Bij Brend Bulders zorgen wij ervoor dat jouw website (inclusief thema en plugins) elke maand volledig up-to-date is. Zo blijft jouw website veilig en optimaal functioneren.

Dagelijkse back-ups

Soms gaat er iets mis met jouw website. Daarom maken wij dagelijks backups, zodat je jouw website altijd terug kunt halen als er iets fout is gegaan. Bij Brend Bulders bieden we een betrouwbare back-up service, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van belangrijke data.

Beveiliging

Een WordPress website krijgt continu te maken met aanvallen van buitenaf. Daarom installeren wij extra beveiligingsmaatregelen om jouw website beter te beschermen. Bij Brend Bulders werken we met specialisten die jouw website veilig en up-to-date houden.

Optimalisatie

Een trage website zorgt ervoor dat bezoekers snel afhaken. Bij Brend Bulders weten we hoe belangrijk een snelle website is voor een goede gebruikerservaring. Daarom installeren we de juiste tools en optimaliseren we alle afbeeldingen voor een minimale laadtijd. Zo ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare website.

Monitoring

Bij Brend Bulders houden we jouw website 24/7 in de gaten. Zo kunnen we direct ingrijpen als jouw website eruit ligt en voorkomen we dat je klanten verliest. Ook meten we continu de snelheid van jouw website, zodat we waar nodig kunnen bijsturen.

Spamfilter

Niemand zit te wachten op irritante spammails. Bij Brend Bulders installeren en onderhouden we software die ervoor zorgt dat bijna alle spamberichten worden tegengehouden. Zo blijft jouw mailbox schoon en kun jij je richten op belangrijkere zaken.

Aanpassingen

Wil je een tekst plaatsen of een foto aanpassen? Dat doen wij graag voor je. Ook meer ingewikkelde aanpassingen zoals het wijzigen van een logo of kleur doen we zonder problemen. Bij Brend Bulders bieden we een uitgebreide service zodat jij je kunt focussen op het laten groeien van jouw business.