Duurzame bedrijfskleding van Brend Bulders

Veel bedrijven zijn zich steeds meer bewust van de circulaire economie en proberen hier hun eigen steentje aan bij te dragen. Een mooie ontwikkeling waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen voor een beter milieu. Zo kan er ook met duurzame bedrijfskleding een positieve impact worden gemaakt. Wij helpen je graag met een stukje verduurzaming binnen je bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten duurzame bedrijfskleding. Zorg voor herkenning van je merk!

Maak kennis met Brend Bulders

1. Ruim assortiment aan bedrijfskleding

2. Duurzaam geproduceerd

3. Voor elk soort bedrijf

Duurzame werkkleding voor jou op maat gemaakt

Duurzame bedrijfskleding, wat houdt dat in bij Brend Bulders? Wij durven met zekerheid te zeggen dat onze bedrijfskleding duurzaam is. We maken gebruik van biologisch katoen of gerecycled polyester, dat maakt onze bedrijfskleding biologisch afbreekbaar. We verlagen de ecologische voetafdruk door te kiezen voor bedrijven met een duurzame productie.

Onze klanten

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Onze werkwijze

1. Plan bespreken

Tijdens het eerste contact bespreken we jouw wensen voor je nieuwe producten. Wat wil je uitstralen met de duurzame bedrijfskleding? Voor welke werkzaamheden zal de kleding worden gebruikt en hoeveel werknemers hebben duurzame werkkleding nodig? Nog niet goed nagedacht over je bedrijfskleding? Geen probleem, we helpen je graag met een advies!

2. Ontwerp

Op basis van jouw wensen gaan we aan de slag met een eerste ontwerp. We kiezen duurzame materialen en ontwerpen de bedrukking. Waar nodig doen we verschillende voorstellen van duurzame kledingstukken die passen bij jouw bedrijfsvoering. Je hebt keuze uit een brede duurzame collectie.

3. Bedrukking

Tevreden met het ontwerp? Dan kunnen wij niet wachten om aan de slag te gaan met bedrukken. Het ontwerp wordt in full-color bedrukt, zodat jouw potentiële klanten er niet omheen kunnen! Er kunnen zowel kleine als grote oplages worden bedrukt. Binnen no-time lopen jij en je medewerkers rond in nieuwe duurzame bedrijfskleding.

Wat is er mogelijk wat betreft duurzame werkkleding?

We bieden allerlei soorten duurzame werkkleding aan, niets is daarin te gek. Ook zijn allerlei soorten bedrukkingen beschikbaar. We doen dit secuur en alleen met de beste materialen, waardoor de bedrukking er erg lang op zal blijven zitten. Wil je graag een nette uitstraling van je bedrijf? Kies dan voor overhemden en nette broeken. Zoek je sportieve kleding voor een sportief bedrijfsevenement? Kies voor duurzame sportkleding van Brend Bulders die lekker meebeweegt.

Duurzame bedrijfskleding
Duurzame werkkleding

Samen maken we de wereld een klein beetje beter

Door te kiezen voor duurzame werkkleding draag je bij aan een groene toekomst. Er zijn tal van mogelijkheden om te kiezen voor duurzamere bedrijfskleding, dan ‘normale bedrijfskleding’. Bijvoorbeeld: biologisch katoen, jassen van gerecyclede petflessen, duurzame productie of goede arbeidsomstandigheden voor productiemedewerkers. Neem snel contact op om direct te starten met het ontwerp van jouw duurzame werkkleding!

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!