Webdesign & online marketing

Een website die uitstraalt waar jouw merk voor staat, in combinatie met goede, simpel werkende techniek: dat is waar webdesign wat ons betreft om draait. Want een mooie, strakke vormgeving in jouw huisstijl is natuurlijk super belangrijk, maar valt in het niet als een website niet goed werkt. Daarom bouwen wij vette websites die draaien op de gebruiksvriendelijke software van WordPress. Dat werkt prettig voor jou, maar ook voor je bezoekers.

We denken trouwens niet alleen met je mee over de vormgeving en indeling, maar helpen je ook graag met het schrijven van de juiste teksten. Teksten met inhoud; die niet alleen goed scoren in de zoekmachines, maar vooral ook passen bij jouw bezoekers en ze overtuigen van jouw merk.

Webdesign voor webshops

Naast webdesign voor websites, verzorgt Brend Bulders ook webdesign voor webshops. Ook hier staat de combinatie van een gaaf design en gebruiksvriendelijke techniek voorop. Dat laatste zorgt ervoor dat je jouw webshop heel eenvoudig zelf kan beheren. Wel zo fijn! O, en uiteraard zijn onze designs altijd responsive, zodat ze niet alleen goed werken op computers en laptops, maar ook op smartphones en tablets.

Bekijk de websites

Online marketing

Zodra je website of webshop online staat, begint het overigens pas écht, want dan komen de klanten! Of nou ja, zo simpel werkt het in de praktijk niet… Dat is dan ook de reden dat we je graag ondersteunen op het gebied van online marketing. Bij Brend Bulders hebben we een brede kennis van verschillende online marketing specialismen. Adverteren via social media? Starten met Adwords? Het verbeteren van de vindbaarheid via Google? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je jouw doelgroep bereikt op het juiste moment en met de juiste boodschap. Een lange termijn proces, maar wél een onmisbaar proces als je je merk op de kaart wilt zetten.

Bekijk de websites

Waarom webdesign & online marketing bij Brend Bulders?

Als er iets is wat online steeds belangrijker wordt, dan is het opvallen. Jouw website of webshop moet eruit springen. En laten wij daar nou net heel goed in zijn. Niet alleen in het bouwen van websites en webshops waar je niet omheen kan, maar ook in het opzetten van campagnes waar je niet voorbij scrollt. Check zelf maar hoe we dit voor andere bedrijven gedaan hebben.

Bekijk de websites