Drukwerk & belettering

Drukwerk & belettering maken je merk letterlijk zichtbaar: op de envelop van je factuur, op het reclamebord op je bedrijfspand en op de bedrukking van je wagenpark. Daarom wil je dat dit goed gebeurt. Geen materiaal van slechte kwaliteit, geen kleurverschillen en geen verkeerde weergaven van je huisstijl. Logisch, vinden wij, dus dat is ook precies onze werkwijze.

Drukwerk

Drukwerk is een breed begrip. Daarom bieden we ook een breed pakket aan mogelijkheden: visitekaartjes, enveloppen, notitieblokken, offertemappen, magazines, briefpapier, flyers, posters, vlaggen, spandoeken, packaging, bedrijfskleding… Noem het en wij kunnen het voor je bedrukken.

We drukken graag ons eigen logo & huisstijl ontwerp voor je af, maar uiteraard verzorgen we ook al het drukwerk voor je bestaande logo. Daarbij plakken we niet klakkeloos je logo ergens rechts bovenin; we helpen je om het drukwerk zo op te maken en vorm te geven, dat je merk het beste tot z’n recht komt.

Belettering

Ook voor belettering van onder andere auto’s, vrachtwagens, kranen en shovels kan je bij Brend Bulders terecht. Het ontwerp maken en drukken we zelf, waarna echte vakmannen dit aanbrengen. Belettering is namelijk een vak apart en je logo moet er per slot van rekening wel retestrak op zitten. En minstens zo belangrijk: het moet er ook jarenlang retestrak op blijven zitten!

Waarom drukwerk & belettering bij Brend Bulders?

Het hebben van een logo & huisstijl is één, maar het doorvoeren daarvan in je drukwerk en belettering is een tweede. Huisstijl bewaking is hierbij essentieel, want voor je het weet gaat je merk een eigen leven leiden – en dan bedoelen we niet op de goede manier. Zo kan verkeerd kleurgebruik of een verkeerde materiaalsoort bijvoorbeeld flink afbreuk doen aan je uitstraling. Zonde! Wij kunnen je hierover adviseren, zodat je merk consistent wordt doorgevoerd: overal hetzelfde kleurgebruik en overal jouw huisstijl op de juiste manier doorgevoerd. Want dat maakt van een merk een sterk merk.