Bedrijfskleding

Bedrijfskleding met logo ziet er niet alleen professioneel uit, maar zorgt ook voor herkenbaarheid van je merk. Het bedrukken van bedrijfskleding kan Brend Bulders voor je verzorgen, zowel in grote als kleine hoeveelheden. Daarbij kan je kiezen uit een breed assortiment aan kwalitatieve bedrijfskleding: van t-shirts tot overhemden en van petjes tot jassen. Dus of je werknemers nu actieve vakmannen, horecatijgers of sportievelingen zijn; wij helpen je aan het juiste tenue. Bekijk het complete assortiment bedrijfskleding in onze webshop.

Voor als het lekker casual mag…

Steek al je medewerkers in hetzelfde tenue met een T-shirt of polo. Zo zorg je voor een professionele uitstraling richting je klanten.

Voor als je net iets netters zoekt…

Is een T-shirt of polo te casual? Ga dan voor een mooi overhemd, eventueel met sloof of schort. Iets gekleder en daarom voor sommige bedrijfstakken meer geschikt.

Voor als het tegen een stootje moet kunnen…

Ook voor timmermannen, hoveniers, grondwerkers en andere ijverige vakmannen hebben we de juiste bedrijfskleding in huis, zoals werkbroeken met kniestukken.

Voor als het moet meebewegen…

We zijn er ook voor jou en je vereniging: van shirts tot fluitjes en van scheenbeschermers tot de wastas.

Waarom bedrijfskleding bij Brend Bulders?

De meeste bedrijfskleding met logo bedrukken we op onze eigen locatie in het Westland. Dat maakt ons heel flexibel. Heb je tien shirts nodig? Gaan we gelijk regelen. Heb je grote hoeveelheden nodig? Uiteraard ook geen probleem, want dan schakelen we onze partner in. Hierdoor kunnen we altijd snel leveren, of je nou kleine of grote aantallen bestelt.